Våra toppfunktioner

1

Det
digitala kårkortet

Varje medlem väljer ett lösenord när denne blir medlem. Med detta lösenord kommer medlemmen åt kårkortet.

2

Kraftfullt
medlemssystem

För att vi ska kunna tillhandahålla kårkrotet för er krävs att ni övergår från eBas, var dock lugn, vi har stöd för en eBas-integrering.

3

Tydlig
medlemskommunikation

Vi skickar mail om nästan allting. En ny medlem? Mail. Glömt ditt lösenord? Mail.

feature bg

Vi är måna om er som kund.

När du blir kund hos oss tar vi ett telefonsamtal och går igenom era behov & hur systemet ska installeras på bästa sätt för just er. Vi hjälper er med att komma igång med övergången och att integrera systemet mot Sveriges Elevkårer.

 • Personligt telefonsamtal

  Behovsanpassning utifrån just er elevkår och era behov.

 • Löpande support

  Delårsavstämningar skickas för att se till att ni är nöjda med hur allt fungerar. Under komma igång-fasen hjälper vi er även extra mycket.

 • Kunden i fokus

  Vill ni ha någon särskild funktion som ej finns? Skriv till oss så ser vi till att lägga till detta på utvecklingslistan.

 • En smärtfri administratörsupplevelse

  Att administrera medlemslistan ska inte vara krångligt - snarare kul. Vi har försökt göra upplevelsen så enkel som möjligt.

Många unika funktioner

Vi erbjuder unika lösningar, några av vilka vi är unika på marknaden om.

QR-koder

Varje medlem har en unik QR-kod som är kopplad till bara denna och är giltig i 5 minuter. Detta gör förfalskningar av medlemsskap nästan omöjligt.

Läs mer

Klass-koppling

Varje medlem är kopplad till en klass som är kopplad till ett program. Detta ger oss möjligheten att ge er fantastisk statistik.

Läs mer

Sofistikerad medlemsstatistik

Anslutningsgraden hos naturprogrammet jämfört med hos ekonomiprogrammet? Inga problem.

Specialanpassad grafisk profil

Röd färg? Det löser vi. Även en egen logotyp? Då lägger vi också till denna. Nej, ni lägger till denna. Ni väljer hur allt ser ut.

Eventstatistik

Om ni anordnar ett event och skannar QR-koden hos varje medlem klumpas dessa baserade på tidsperioder ni väljer, vilket ger er exakt statistik på vilka som kom på eventet.

Läs mer

SMS-utskick

Kommer snart

Skicka SMS för 0,5 kr/medlem. Har du även klassrepresentanter eller utskottaktiva kan dessa markeras som en grupp för att skickas SMS till.