HjälpGrafiska inställningar → Grafik - Logotyp

Grafik - Logotyp

Logotypen är en central del av varje förening och företag. Det är utan tvekan det som identifierar företaget mest - och därför är det viktigt att ni laddar upp er unika logotyp.

Välj logotyp

Så här ser det ut när ni ska ändra er logotyp. Då går ni in på "Grafiska inställningar" och som ett eget "kort" finns "Logotyp". Här laddar ni upp en logotyp enligt instruktionerna som visas på sidan när ni klickar på "Ändra logotyp".

Logotypen är er profilbild på administratörssidan. Den finns också med i samtliga mailutskick till medlemmar och på ert digitala medlemskap. Värt att nämna om logotypen är att den bör vara så liten som möjligt. Om filen är över 30kb kommer den göra så att era mail behöver expanderas genomo att klicka på tre prickar i exempelvis Gmail. Därför rekommenderar vi att använda exempelvis https://compresspng.com för att komprimera er PNG-logo så mycket det går. Kontakta oss gärna om ni behöver hjälp, vi fixar det åt er!

Logotypen används;

• I vissa mailutskick
  • På er medlems-sida (medlem.karkortet.se)
  • Som profilbild på administratörspanelen

Skapad: 2020-06-28 12:51:24

Redigerad: 2020-06-28 20:22:06