HjälpGrafiska inställningar → Grafik - Omslagsbild

Grafik - Omslagsbild

Omslagsbilden som visas för era medlemmar är standard och finns där tills dett att ni laddar upp en egen. Standardbilden ser ut såhär;

Standardomslagsbild

Omslagsbilden visas för era medlemmar under inloggning, efter de har loggat ut, när de återställer sitt lösenord och begär en återställningslänk. På medlemskort-sidan visas ingen omslagsbilden för att särskilja icke-inloggade sidor från inloggade sidor.

Rekommenderad ratio för omslagsbilden är 3:1 vilket innebär att den korta sidan är tre gånger så kort som långsidan.

Skapad: 2020-06-28 20:27:27

Redigerad: 2020-06-28 20:27:31